Kthehu lart

Këto janë simptomat e infeksionit në traktin urinar

Këto janë simptomat e infeksionit në traktin urinar GazetaExpress

Simptomat e infeksionit në traktin urinar varen nga ajo pjesë e traktit urinar që është infektuar.

Simptomet e një infektimi në pjesën e traktit të poshtëm përfshijnë: djegie me urinim, rritet frekuenca e urinimit, urina që ka një erë të fortë,dhimbje legenit në gratë,dhimbje zorrës së trashë në meshkuj, transmeton Sovrani.info.

Infeksioni në sektorin e sipërm zakonisht ndikonë në veshkat. Këto mund të jenë potencialisht kërcënuese për jetën nëse bakteret lëvizin nga veshka e infektuar në gjak.

 Kjo gjendje, e quajtur urosepsis, mund të shkaktojë presion të lartë të gjakut dhe vdekje.

 Simptomat e infeksionit në traktin e sipërm përfshijnë: dhimbje dhe ëmbëlsi në pjesën e pasme, të sipërme dhe anët , dridhje, ethe, të përzier, vjellje etj. 

    Data: 10 Janar 2018 06:19
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera