Kthehu lart

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim GazetaExpress

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës.

Komunikata e plotë:

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dukagjini (Kodi: 51000011) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: hotel Dukagjini dhe Shtypshkronja Dukagjini. 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dardanija lll (Kodi: 51000012) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Viktimat e Pejšs, Dardanija V-Vlll dhe obljekti i KEDS-it.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 51000013) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe  TS 8/1.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 51000014) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosovatransi, Hekurudha dhe Spitali i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qarshija e Gjatë (Kodi: 51000015) prej orës 14:00 deri në ora 14:30

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), Çarshia e Gjatë, Kompleksi banesor “ Beke-Zeka .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

8.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

9.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniq, Ledinat  dhe Prokolluk.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

10.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetatj, Mulajt, Kuklecët, Osadautajt,Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15.03.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

           Dalja 10/0.4 kV Dardania 1 (Kodi:51000004001)  prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Adrian Krasniqi, rr.Anton Çeta dhe Xhamiae  Devollëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

2.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani -qyteti, Deçan KEDS-i, Deçan- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe  Carrabregu. 

Arsyeja e ndërprerjes: Eleminimi i transformatorit të vjetër.

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

                               

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit: Studençan, Doberdelan dhe  Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

2.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë  e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikovë, Ts Prevallë, hotel Sharri, Ts Sat styro, Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

5.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Graqanica 2 (Kodi: 10014003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e  Graçanicës.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:

        Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi:10014001)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kastrioti (Kodi:18024002) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti- Obiliq (një pjesë), Mazgiti i Epërm  dhe i Ulët, rruga magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe Sibovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive

5.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndërprehet:

       Dalja 10 kV Qyteza Pejton (Kodi:10011001)  prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qyteza Pejton.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

6.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndërprehet:

           Dalja 10 kV Perparimi (Kodi:10011002)  prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zona industriale Fushë-Kosovë, Tregu me shumicë, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus dhe Betonjera.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15,16,17,18.03.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

           Dalja 10/0.4 kV Kodra e trimave 6 (Kodi:130000005036)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 der inë ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr. Kadri Zeka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe  Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiqi dhe  Brusniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Elektromotori-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abdurrahim Buza,Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Opterusha (Kodi: 82000010)  prej orës 13:00 deri në orën 16:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi i izolatorëve VHD 10(20) kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr."G.Terbeshi", Talinovci  i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemas (Kodi: 40040004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj Il do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaj- një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

5.

Më  15.03.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

·         Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004 ) prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

·         TS  10/0.4 kV TS Reçak Selatini (Kodi: 41046004048 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Reçaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

·         TS  10/0.4 kV TS Reçak Mahalla Epërme  (Kodi: 41046004049 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Reçaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

·         TS  10/0.4 kV TS Reçak Haxhi sefa  (Kodi: 41046004050 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reçak.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi:61065012) prej orës  10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kllokoti Kodi:61065004) prej orës  13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekar.   

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-Misini,  gurthysi-bentakosi i ri, gurthysi-Mogillë, fabrika -Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive .

    Data: 13 Mars 2018 16:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera