Kthehu lart

Shënohet Dita Evropiane Kundër Trafikimit me Njerëz

Shënohet Dita Evropiane Kundër Trafikimit me Njerëz GazetaExpress

Sot në Kosovë shënohet Dita Evropiane kundër Trafikimit me Njerëz, ku do të jenë të përfshirë akterët e angazhuar në luftën kundër trafikimit me njerëz, posaçërisht me fëmijët, të rinjtë dhe gratë të cilët janë viktima, apo viktima potenciale të shfrytëzimit seksual.

Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Kosovës ka njoftuar se nga ora 10:00 në ndërtesën e Qeverisë do të mbajë konferencë për shënimin e kësaj dite.

Aktivitetet në kuadër të fushatës kundër trafikimit do të zgjasin një muaj dhe synojnë ngritjen e vetëdijes së qytetarëve për fenomenin e trafikimit.  

Në këtë konferencë do të marrë pjesë Hashim Thaçi, Presidenti i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, Kryeministër i Republikës së Kosovës, Ekrem Mustafa, ministër i Punëve të Brendshme, Nataliya Apostolova, shefe e Zyrës së BE-së në Kosovë, Colleen Hyland, zëvendësambasadore e SHBA-ve në Kosovë, si dhe zyrtarë të tjerë të lartë vendorë dhe ndërkombëtarë.

    Data: 18 Tetor 2018 07:27
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera