Kthehu lart

Puthja e Donald Trump dhe Ivankës ‘pushton’ mediat sociale

Puthja e Donald Trump dhe Ivankës ‘pushton’ mediat sociale GazetaExpress

Puthja e Donald Trump dhe vajzës së tij Ivanka në veprimtarinë e kompanisë H & K Equipment në Coraopolis të Pensilvanisë , po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Shumë njerëz ndanë atë që ata mendonin se ishte një puthje “e çuditshme” në TWitter.

Megjithatë, duket se momenti nuk ishte asgjë më shumë se një puthje në faqe, duke dëshmuar edhe një herë se një foto jo gjithmonë tregon një mijë fjalë.

Kjo nuk është hera e parë që njerëzit kanë bërë komente rreth asaj se si Trumpvepron rreth vajzës së tij.

Në vitin 2015 Trump u pyet se si do të reagonte nëse Ivanka do të shfaqej revistën Playboy. Ai tha: Do të ishte me të vërtetë zhgënjyese. Unë nuk mendoj se Ivankado ta bënte këtë, megjithëse ajo ka një trup shumë të mirë. E kam thënë nëseIvanka nuk ishte vajza ime, ndoshta do të isha me të”!

    Data: 21 Janar 2018 12:21
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera