Kthehu lart

Nusja 8 vjeçare vdes në duart e bashkëshortit !

Nusja 8 vjeçare vdes në duart e bashkëshortit ! GazetaExpress

Nusja 8-vjeçare vdiq natën e dasmës pas dëmtimeve të brendshme për shkak të traumave seksuale

Vdekja ka ndodhur në zonën fisnore të Hardhit në Jemenin veriperëndimor, e cila kufizohet me Arabinë Saudite.

Organizatat e të drejtave të njeriut po bëjnë thirrje për arrestimin e burrit të saj, i cili ishte 40 vjeç.

Vdekja ka ndodhur në zonën fisnore të Hardhit në Jemenin veriperëndimor, e cila kufizohet me Arabinë Saudite.

Kjo sjell edhe më shumë në vëmendje çështjen e debatueshme të martesave të detyruara të fëmijëve në Lindjen e Mesme.

“Sipas Fondit të Kombeve të Bashkuara për Popullsinë (UNFPA), në mes të 2011 dhe 2020, më shumë se 140 milionë vajza do të bëhen nuse që fëmijë”.

Është raportuar se mbi një e katërta e vajzave të reja të Jemenit janë martuar para moshës 15-vjeçare.

    Data: 18 Mars 2018 09:46
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera