Kthehu lart

Mos ja çel shefit, pauza është pauzë!

Mos ja çel shefit, pauza është pauzë! GazetaExpress

Brendi ndërkombëtar Domino’s, tashmë i pranishëm edhe në Kosovë, ka menduar që pauzat e drekës t'i bëjë edhe më të dëshiruara duke sjellë një ofertë shumë të favorshme për të gjithë konsumatorët e tij. Nga e Hëna e deri të Premten në Domino’s, nga ora 11:00 deri në 13:00 konsumatorët picën e dytë e kanë mundësinë ta marrin Gratis!

Oferta është aq e mirë sa edhe tingëllon, sepse Domino’s si brend me vlera dhe standarde të larta është duke sjellë trende të reja të ofertave në tregun e Kosovës. Siç edhe dihet, Domino’s Kosovo ofron cilësi të lartë të produkteve përmes të gjithë përbërësve që i importon nga vendet e bashkimit evropian;

Anglia, Italia, Holanda, Franca etj. Domino’s në vazhdimësi është e përkushtuar që konsumatorët të jenë përfituesit më të mëdhenjë duke shijuar picën që është e përhapur në gjithë botën me më shumë se 20 mijë lokale!

Çfarë mbetet nga ju është që t’i vizitoni lokalet e Domino’s në Prishtinë që ndodhen tek Rruga B, Grandstore (Veternik) dhe Rruga Tirana. Pauza është Pauzë çdo ditë në lokalet e Domino’s!

Ndërsa për tu njoftuar edhe me ofertat tjera, rrini të kyçur në faqen e Facebook: www.facebook.com/dominospizzakosovo dhe profilin në Instagram: www.instagram.com/dominoskosovo, gjithashtu edhe në uebfaqe www.dominos-ks.com ku mund të bëni porosi online.

Domino’s Pizza – Pica nr.1 në Botë!

    Data: 15 Janar 2019 09:00
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera