Kthehu lart

Kjo është super oferta - Gëzuar nga AVVA, -50% zbritje

Kjo është super oferta - Gëzuar nga AVVA, -50% zbritje GazetaExpress

Marka e cila është duke bërë depërtim aq të shpejt në Evropë dhe Botë, AVVA, vjen me një super ofertë gjatë festave të fundvitit.

Nga sot, -50% zbritje në artikullin e dytë më të lirë, që nënkupton kombinimi më i mirë për festat e fundvitit mban markën AVVA.

Koleksioni Vjeshtë - Dimër nga AVVA ka përzgjedhur pambukun me materialin më të përzgjedhur, duke jetësuar koleksionin vjeshtë - dimër që reflekton shpirtin e njerëzve që ndjekin stilin.


Me konceptim Smrt & Casual, ju keni mundësi të përzgjidheni veshjet që janë adekuate për stilin e përditshëm deri tek rastet më speciale, ato që janë përplot elegancë dhe shkëlqim meritor. 

Me koncept dyqanet që ndodhen në 120 vende të botës, tashmë të gjitha kanë marrë pamjen festive, duke përfshirë dhe dy pikat në Albi Mall dhe në The Village që kanë sjellë pamje meritore dhe dizajn të qepur në mënyrë perfekte.

AVVA ndodhet me dy koncept lokale në Albi Mall & The Village - Ferizaj.
Sot, AVVA është një markë që ka mbi 20 koncept dyqane në qendra të rëndësishme të botës, e me dy koncept dyqane tashmë edhe në Kosovë. 

AVVA, përpos Evropës produktet e saja ka në më shumë se 600 pika në SHBA. Marka AVVA, është e regjistruar në 120 vendet të botës, me më shumë se 4000 mijë pika shitjeje.

Për të parë më të rejat nga AVVA, ju mund të hyni në faqen AVVA Kosova ku dhe do të njiheni me materialet më të reja.

Artikull i sponsorizuar

    Data: 15 Dhjetor 2018 12:01
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera