Kthehu lart

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë GazetaExpress

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 24,25 dhe 27.05.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva  do të ndërprehet:
·         TS 10/0.4 kV Katunishta 2 (Kodi: 14000012192) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e fshatit Katunishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Monting.
2.
Më 23.05.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV j11 Kodra e trimave 11 (Kodi: 13000005) prej orës 09:00  deri ne ora 15:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi  I kthinave. 
 
Mirëmbajte të planifikuar
 
1.
Më 23.05.2018 në TS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV J29-Rezonanca (Kodi: 19000029) prej orës 10:00 deri në ora 14:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rezonanca Veternik, Te Ariu, BSB, Beko, Sh.P.K “Muharrem Kervan” dhe Al-Petrol.
Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e stabilimentit shpërndarës  në lagjen Veternik.
2.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Koliqi(Kodi:140160)  do të ketë ndërprerje totale prej orës 12:30-14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashec,Koliqi, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobill, Dabishevc, Mutivodë dhe Fabrika Uji i Alpeve.
Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndarësit te daljes 10kV. Ndërprerje për çështje sigurie.
 
Gjakovë
 
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Malisheva  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Dragobili (Kodi: 82082006) prej orës 13:00 deri në ora 13:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e urave. Punime nga firma V3- Ing.
Mirëmbajte të planifikuar
 
1
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Xërxa  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Silosi I (Kodi: 82081001) prej orës 11:00 deri në ora 12:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 1 konsumator komercial - biznes – Xërxe.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10kV.
 
2.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Xërxa  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Silosi II (Kodi: 82081002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 konsumatorë komercial - biznese – Xërxe
Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10kv.
 
Pejë
 
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 23.05.2018 në TS 110/10kV Istog  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Burgu SH.N.P (Kodi: 54000009) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Burgu (SH.N.P)- Graniti Ismet Loshaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja bëhet me kërkesë të Burgut.
 
Mirëmbajte të planifikuar
 
1.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Klina  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallc, Stubull, Lutogllavë dhe Terstenik.
Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim I shtyllave të kalbura.
 
2.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Gurakoc  do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i dy shtyllave të thyera në fshatin Staradan.
 
Ferizaj
 
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
·         Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-1 (Kodi:400420 ) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.
 
2.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
·         Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-1 (Kodi: 400420) prej orës 10:30 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele
 
3.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
·         Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-2 (Kodi: 400420) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele
 
4.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:
·         Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-2 (Kodi:400420 ) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet asnjë konsumator nuk mbetet pa furnizim me energji elektrike.
Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.
 
5.
Me  22.05.2018  ne TS 110/35/10 kV Lipjan do te ndërprehet:
·         Dalja 10KV-Kraishta( Kodi: 41000002)  prej orës  08:00 deri në ora 10:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rufci, Hallaqi, Ribari, Zllakuqani, Bujani, Godanci i Epërm, Bregu i Zi , Varigovci si dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10KV.
Arsyeja e ndërprerjes: Pune e planifikuar për arsye te rrezikut (shtyllat ekzistuese të drurit të thyera,  shtëpia shumëafër shtyllave) montimi i 2 shtyllave betoni-12m në fshatin Hallaqi i madh.
 
Prizren
 
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 26 dhe 27.05.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Korisha (Kodi:31000010) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 14:00-17:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave kapriat të dyfishta. Punime nga pala e tretë.
 
2.
Më 26 dhe 27.05.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 09:00-12:00 dhe prej ores 14:00-17:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave kapriat të dyfishta. Punime nga pala e tretë.
 
3.
Më 23.05.2018 në TS 35/10kV Dragash do të ndërprehet:
·         Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi:30036008) prej orës 13:00 deri ne ora 17:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, afariste: ILVA" Buqe, restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit sipas projektit ,,Bellobradi" Lot 10 -2017.
 

    Data: 21 Maj 2018 17:26
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera