Kthehu lart

Imami: Basha nuk është as kryetar dhe as lider

Imami: Basha nuk është as kryetar dhe as lider GazetaExpress

Partitë politike në Shqipëri kanë nevojë për kryetar apo lider pas 30 vite tranzicioni?

Arben Imami thotë se ky është një diskutim i gjerë edhe në politikën ndërkombëtare, por një gjë di ta thotë me siguri: Kreu i Partisë Demokratike nuk e bën dot as kryetarin dhe aq më pak liderin.

Arben Imami: Hapësira që ka kryetari i partisë për tu bërë një lider mbështetet në karizmën, sa tërheq. Një kryetar partie që nuk është i zoti të tërheqë më tepër sesa tërheq partia nuk është  i vlefshëm.Një lider që ka karizëm dhe nuk respekton rregullat shpesh del dhe fitimtar, ndodh.Ky nuk ka asnjërën dhe as tjetrën. Ky është humbës i paparë në politikën shqiptare.

    Data: 15 Dhjetor 2018 23:00
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera