Kthehu lart

Tribunë: Perspektivat e ekonomisë së Maqedonisë përmes anëtarësimit në BE dhe në NATO

Tribunë: Perspektivat e ekonomisë së Maqedonisë përmes anëtarësimit në BE dhe në NATO GazetaExpress

Kryeministri Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike sot do të marrin pjesë në tribunën "Perspektivat e ekonomisë së Maqedonisë përmes anëtarësimit në BE dhe në NATO".

Tribuna, që është në organizim  të Odës Ekonomike të Maqedonisë, do të mbahet në fabrikën "Kromberg dhe Shubert Maqedoni" në Zonën industriale Zhabeni në afërsi të Manastirit.

"Në drejtim të realizimit të përcaktimeve dhe qëllimeve strategjike themelore për intensifikimin e aktiviteteve investuese dhe eksportuese, si parakusht themelor për rritje dhe zhvillim dinamik ekonomik, të mbështetura me investim në infrastrukturë, si dhe ndërlidhje dhe zgjerim të bashkëpunimit në planin e brendshëm dhe ndërkombëtar me partnerë nga mjedisi më i ngushtë dhe më i gjerë, Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha aktivitetet pa rezervë i drejton në realizmin e  qëllimeve të vendosura", theksohet në kumtesën e Odës Ekonomike.

    Data: 24 Shtator 2018 10:39
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera