Kthehu lart

Shkup, grabitet ekspozitura e “Stopanska Bankës”

Shkup, grabitet ekspozitura e “Stopanska Bankës” GazetaExpress

Një kryerës i panjohur me kërcënim me pistoletë në mëngjesin e sotëm në Aerodrom të Shkupit ka grabitur ekspoziturën e “Stopanska Bankës” dhe ka marrë 320.000 denarë.

Policia njofton se në SPB Shkup në orën 08:45 është denoncuar se në bulevardin “Jane sandaski” në ekspoziturën e “Stopanska Bankës” një kryerës i panjohur me kërcënim me pistoletë nga të punësuarit ka marrë para prej rreth 320.000 denarë, pas çfarë e ka braktisur vendin e ngjarjes.

Policia po ndërmerr masa për ndriçimin e plot të rastit.

    Data: 13 Shkurt 2018 14:26
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera