Kthehu lart

LSDM: Përmirësohu VMRO, mbështete të ardhmen e Maqedonisë

LSDM: Përmirësohu VMRO, mbështete të ardhmen e Maqedonisë GazetaExpress

VMRO-DPMNE duhet të përmirësohet dhe ta mbështesë të ardhmen e Maqedonisë dhe të thotë PO për zgjidhjen e cila e forcon dhe siguron identitetin maqedonas njëherë e përgjithmonë!

Maqedonia nuk ka më gjenerata për të humbur. Qytetarët presin që VMRO-DPMNE të jep mbështetje për zgjidhjen e problemit 25 vjeçar, i cili me dekada e dërgoi vendin në regres.

VMRO-DPMNE duhet të thotë PO për referendum në të cilin qytetarët do ta kenë fjalën e fundit.

Si partia më e madhe opozitare, VMRO-DPMNE duhet të tregon përgjegjësi dhe të thotë PO për zgjidhjen e cila mundëson anëtarësim të Maqedonisë në NATO dhe anëtarësim të plotë në Bashkimin Evropian!

PO, për të ardhmen e të gjithë qytetarëve, PO, për të ardhmen e Maqedonisë!/Gazeta Express/

    Data: 13 Qershor 2018 14:54
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera