Kthehu lart

KSHZ shqyrton aktivitetet për dorëzimin e materialit të besueshëm votues deri te komisionet komunale

KSHZ shqyrton aktivitetet për dorëzimin e materialit të besueshëm votues deri te komisionet komunale GazetaExpress

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot pasdite mbanë seancë, në të cilën mes tjerash do t'i shqyrtojë kërkesat për marrjen e autorizimit për vëzhgimin e referendumit të ardhshëm.

Anëtarët e KSHZ-së do ta shqyrtojnë informacionin për vijimin dhe aktivitetet e Komisionit, lidhur me dorëzimin e materialit të besueshëm votues deri te komisionet komunale të zgjedhjeve dhe realizimin e aktiviteteve tjera.

Komisioni, gjithashtu, do t'i shqyrtojë fletëparaqitjet nga qytetarët për votimin e personave të pafuqishëm dhe të sëmurë.

    Data: 25 Shtator 2018 15:33
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera