Kthehu lart

Si ndikon çamçakëzi nëse e përtypni para seksit

Si ndikon çamçakëzi nëse e përtypni para seksit GazetaExpress

Kur përtypni çamçakëz ju thithni më shumë ajër dhe ky veprim fryn barkun.

Gjatë përtypjes së çamçakëzit stomaku mendon se shumë shpejt do t’i shkojë ushqim dhe çliron enzima tretëse.

Ndërkohë që ne çamçakëzin e mbajmë në gojë dhe nuk e përtypim, përsëri kjo krijon gazra. Kush ka dëshirë të lëshojë “gazra” të vogla gjatë seksit? Sigurisht që askush.

Nga ana tjetër çamçakëzët kanë një aromë menteje të fortë dhe kjo e fundit frenon testosteronin dhe pengon ndjesinë e kënaqësisë.

    Data: 15 Gusht 2018 10:24
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera