Kthehu lart

Nxënësi flen në klasë, ja si e zgjon mësuesi

Nxënësi flen në klasë, ja si e zgjon mësuesi GazetaExpress

Shokët tentuan ta zgjojnë nga gjumi, por tentimi i tyre dështoi.

Asnjë mësimdhënësi nuk i pëlqen që nxënësit e tij të flejnë në klasë, por as edhe këtij mësuesi që vendosi ta zgjodhe nxënësin me një mënyrë të pabesueshme.

Shokët tentuan ta zgjojnë nga gjumi, por tentimi i tyre dështoi, transmeton Gazeta Express.

Profesori mori fikësen e zjarrit dhe e zgjoi nxënësin nga gjumi. Shikojeni videon: 

    Data: 25 Shtator 2018 13:30
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera