Kthehu lart

Gjen një arkë thesari të groposur në pyll, ja çfarë ishte ajo

Gjen një arkë thesari të groposur në pyll, ja çfarë ishte ajo GazetaExpress

Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.

Pasi që nxori arkën jashtë gropës ai lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte, transmeton Express. Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hapni atë?

Kjo arkë ishte groposur aty si pjesë e lojës më të re në internet Geocaching e cila i fron njerëzit që ta fshehin një pako me gjësende personale, një bllok shënimesh ku shkruhen të gjitha gjësendet që gjenden aty dhe ti fus koordinatat në aplikacionin e lojës që të tjerët vijnë dhe ti gjejnë. Por aty nuk lejohet marrja e gjësendeve pa lënë diçka tënden dhe ta mbash shënim në bllok.

    Data: 14 Gusht 2018 08:46
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera