Kthehu lart

WhatsApp preket nga një virus, “çmenden” përdoruesit

WhatsApp preket nga një virus, “çmenden” përdoruesit GazetaExpress

WhatsApp është padyshim një prej aplikacioneve më të përdorur në botë për shkëmbimin e mesazheve.

Por një virus ka nisur të qarkullojë së fundmi, i cili po shqetëson përdoruesit. Mesazhet e tyre të vjetra po fshihen. Ky lloj problemi nisi që vitin e kaluar, kur WhatsApp pastronte bisedat në mënyrë kronologjike, duke nisur nga më të vjetrat. Një përdorues ka shkruar se historiku i bisedave është fshirë në mënyrë kronologjike. Ai ka shtuar se çdo mëngjes gjen një ose më shumë biseda të fshira. Megjithëse e kishte fshirë dhe e kishte riinstaluar, asgjë nuk kishte ndryshuar.
    Data: 16 Janar 2019 08:01
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera