Kthehu lart

Si hapet airbag, shikoni në xhirim të ngadalësuar

Si hapet airbag, shikoni në xhirim të ngadalësuar GazetaExpress

Shumë personave që kanë pësuar aksident me veturë kanë përjetuar hapjen a airbag, por si hapet airbag?

Airbag hapet brenda 1/25 e sekondës dhe syri ynë ose një kamera normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes së tij. 

Xhirimi me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 imazhe për sekondë mund të shihni të gjithë procesin e hapjes, transmeton Express.

Shikojeni: 

    Data: 24 Shtator 2018 15:50
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera