Kthehu lart

Robotët do të zëvendësojnë edhe mjekët

Robotët do të zëvendësojnë edhe mjekët GazetaExpress

Një robot që skanon tërë organizmin tuaj, di gjithcka për ju, di gjithcka për trungun tuaj familjar, sëmundjet​ e trashëgueshme, alergjitë dhe cdo detaj

Ai do mund të parashikonte sëmundjet para se të fillonin të krijoheshin në organizëm dhe kjo do t'ju shpëtonte. Dhe që te jemi të sinqertë, inteligjenca artificiale ka përparuar së tepërmi. 

Pikërisht me këtë projekt po punon Matt Hancock i cili ka premtuar përdorimin e Inteligjencës Artificiale në të gjithë mjekësinë.

Por sa nga ju janë të gatshëm t'ja lënë shëndetin në dorën e një roboti?

    Data: 15 Dhjetor 2018 16:10
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera