Kthehu lart

Kjo është marka e veturës që Blerta Deliu nuk e ndërroi asnjëherë [VIDEO]

Kjo është marka e veturës që Blerta Deliu nuk e ndërroi asnjëherë [VIDEO] GazetaExpress

Në emisionin Autowoman, mysafire ishte Blerta Deliu e cila prezantoi veturën e saj të zemrës si dhe tregoi shumë ngjarje interesante që i kanë ndodhur në trafik.

Ndër ngjarjet interesante ishte edhe koha kur kishte filluar të vozis veturën, cilat ishin vështirësitë dhe kush e ndihmoi atë në fillim. Për të mësuar më shumë rreth përvojave të Blertës në komunikacion, shikoni rubrikën Auto VIP të përgatitur nga Autowoman në Televizionin T7 dhe pëlqeni faqen zyrtare në Facebook Autowoman me Editën

    Data: 04 Qershor 2018 11:25
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera