Kthehu lart

Këtë trik të pabesueshëm të iPhone shumë pak persona e kanë ditur

Këtë trik të pabesueshëm të iPhone shumë pak persona e kanë ditur GazetaExpress

Një trik i iPhone që është zbuluar së fundmi ka "çmendur" shumë persona.

Përkundër se shumëkush e ka ditur se ekziston, përsëri, numri i atyre që nuk ishin të informuar është i madh.

Triku ka të bëjë me pjesën e selektimit të tekstit, një aspekt që ka shfaqur probleme për shumëkë.

Sipas këtij triku, në rast se e mban butonin "space" dhe pastaj e lëviz atë, mund ta zgjedhësh pjesën e tekstit që dëshiron, pa u munduar siç ndodh zakonisht me gishtin e madh.    Data: 20 Nentor 2018 07:37
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera