Kthehu lart

90 për qind e njerëzve do të kenë telefona të mençur për 5 vjet

90 për qind e njerëzve do të kenë telefona të mençur për 5 vjet GazetaExpress

Përdorimi i telefonave të mençur vazhdon të rritet dhe deri në fund të vitit 2023 pritet të kenë më shumë se 90 për qind e të rriturve në vendet e zhvilluar të kenë telefon të mençur, njofton Deloitte në hulumtimin “Trendet në sektorin e teknologjisë, media dhe telekomunikacion”.

Në hulumtim thuhet se 85 për qind e njerëzve ndërmjet 55 - 75 vjeç po ashtu do të jenë pronarë të telefonave të mençur.

Deloitte parashikon se përdoruesit për pesë vjet mesatarisht do të përdorin telefonin 65 herë në ditë

    Data: 12 Janar 2018 05:39
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera