Kthehu lart

Çdo grua pas moshës 40 vjeçare duhet t’i marrë këto vitamina

Çdo grua pas moshës 40 vjeçare duhet t’i marrë këto vitamina GazetaExpress

Për të përballur rreziqet nevojitet të merrni vitamina.

Është e rëndësishme të ushqeheni mirë në çdo moshë, megjithatë pas të 40-ave është shumë e rëndësishme pasi edhe në këtë moment fillojnë të ndryshojnë rregullat. Në këtë moshë trupi nuk funksionon si në moshën 20-vjeçare.

Masa muskulore fillon të tkurret dhe po ashtu mund të shtoni peshë. Po ashtu, mund të hyni së shpejti në fazën e menopauzës dhe rreziku për kancer, sëmundje të zemrës dhe diabet nis të rritet.

Për të përballur këto rreziqe nevojitet të merrni vitamina dhe lëndë ushqyese: -Vitamina B12 -Kalciumi -Vitamina D -Magnezi -Omega 3.

    Data: 14 Shtator 2017 03:49
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera