Kthehu lart

Britanikët më të depresionuarit në botë – problem papunësia

Britanikët më të depresionuarit në botë – problem papunësia GazetaExpress

Njerëzit në Britani të Madhe janë ndër më të depresionuarit në botën e zhvilluar ndërsa ballafaqohen me probleme të tilla si pakënaqësia e punës, sipas renditjes së re ndërkombëtare.

Përqindjet më të mëdha të burrave dhe grave raportojnë vuajtje nga gjendja e dobësuar krahasuar me shumë vende të tjera, transmeton Klan Kosova.

Britania e Madhe renditet e shtata e përbashkët nga 25 vende për të rriturit që raportojnë se kanë depresion – më shumë se dyfishi i normave në vendet, përfshirë Poloninë, Italinë, Greqinë dhe Republikën Sllovake.

  Data: 14 Shtator 2017 06:09
  Autori: GazetaExpress
  • Përse shërbejnë qeset e vogla, të cilat i merrni bashkë me veshjet?

   Përse shërbejnë qeset e vogla, të cilat i merrni bashkë me veshjet? 0

  Të tjera