Kthehu lart
Mbylle

Marketing

GazetaExpress është sajti më i vizituar në trojet Shqiptare, por edhe në Ballkan - sipas www.Alexa.com

* Alexa është kompani e Amazon, e çertifikuar për matjen e vizitave të webfaqeve.

Prandaj nëse jeni të interesuar që mesazhin e biznesit apo organizatës tuaj ta përcillni tek miliona klientë potencial, ne e kemi bërë këtë shumë të lehtë.

Pozicionet reklamuese në GazetaExpress.com tani mund t’i zgjedhni me afate kohore për 1 javë, 1 muaj, apo sipas nevojës që keni (për mbi 500 mijë shfaqje).

Mjafton të vendosni se cila reklamë dhe në cilën Rubrikë u përshtatet më shumë, dhe të na shkruani në [email protected], dhe reklama juaj do të shfaqet Brenda 24 orëve. Kaq e lehtë është pra të reklamoni në portalin më të vizituar në Ballkan!

Reklama juaj shfaqet në ballinën e Gazetës Express. Ballina është kontakti i parë që lexuesi ka me faqen tonë, prandaj reklamimi në pozitat në Ballinë është zgjidhje ideale për ngritje të imazhit të organizatës suaj.

Baneri

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 2.00 € 400.00 € 1,600.00

Katrori 1

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 2.00 € 300.00 € 1,200.00

Katrori 2

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 1.50 € 200.00 € 800.00

Katrori 3

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 1.00 € 140.00 € 560.00

Kubi

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 2.00 € 400.00 € 1,600.00

Katrorët tjerë

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 0.50 € 100.00 € 400.00

Shiriti përcjellës

CPM Bazë Për 1 javë 200.000 Shfaqje Për 1 muaj 1.000.000 Shfaqje
€ 1.50 € 300.00 € 1,200.00

  • Për më shumë se 1,000,000 shfaqje, aplikohet 30% zbritje mbi CPM bazë.
  • Për shfaqje në diasporë, aplikohet çmimi 20% mbi çmimin bazë.
  • Shiriti përcjellës mbetet i ngjitur në fund të ekranit të telefonit tuaj.

Nëse keni buxhet vjetor të marketingut prej mbi 10,000 euro, atëherë na kontaktoni në [email protected] ose në 038 76 76 76.