Kthehu lart

Trump zbulon pagesën për të rimbursuar avokatin, e përfshirë edhe një pornografe në çështje

Trump zbulon pagesën për të rimbursuar avokatin, e përfshirë edhe një pornografe në çështje GazetaExpress

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka zbuluar zyrtarisht rimbursimin e tij tek avokati i tij, i cili ka paguar një yll pornografie për të zbutur pretendimet e saj për një çështje.

Zyra e etikës qeveritare gjeti të mërkurën se Z. Trump duhet të kishte zbuluar pagesën në zbulimin e tij të mëparshëm financiar.

Dosja tregon se ai ka paguar Michael Cohen në mes $ 100,001 (£ 75,000) dhe $ 250,000 për shpenzimet e bëra në vitin 2016.

Z. Trump mohoi më parë njohjen e pagesës prej $ 130,000 për Stormy Daniels.

    Data: 17 Maj 2018 07:41
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera