Kthehu lart

ProCredit me shërbime të avancuara edhe për diasporën

ProCredit me shërbime të avancuara edhe për diasporën GazetaExpress

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime profesionale dhe të avancuara të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Me ProCredit ju ofrohen:

  • Shërbime moderne dhe të thjeshta – të gjitha në një
  • Kursime të sigurta dhe partneritet afatgjatë
  • Profesionalizëm të një banke Gjermane
  • Këshilltar personal.

Apliko online këtu për të hapur llogari në ProCredit,

Apo telefononi në numrin e dedikuar për Diasporën +386 (0) 49 555- 855

Më shumë rreth ofertës, klikoni këtu 

Ndjehu si në shtëpi me shërbime bankare!

    Data: 15 Dhjetor 2017 10:00
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera