Kthehu lart

Zbardhet agjenda e mbledhjes së Qeverisë në Berat

Zbardhet agjenda e mbledhjes së Qeverisë në Berat GazetaExpress

Sot dhe nesër Qeveria “Rama 2” do të zhvendoset në qytetin e Beratit.

Kryeministri së bashku me Ministrat do të udhëtojë mesditën e sotme drejt Beratit për të mbajtur mbledhjen e radhës pas Llogarasë, Velipojës dhe Dibrës.

Sipas axhednës kryeministri do të ketë një aktivitet të veçantë ne kuader te bashkëqeverisjes me njerëzit per guroret e mbyllura dhe pyllezimin e zones.

Po ashtu një vizitë ne Qendren Mesjetare Teqeja e Helvetive, ku do të lancohet projekti i rikostruksionit te saj me fondet TIKA bashke me Xhamine e Beqareve dhe te Xhamise Mbret.

E Premte 23 Shkurt 2018

13:30 Nisja per ne Berat

15:00 Ndalese tek Rruga Ura -Vajgurore-Kucove-Dragot

· Inspektim i punimeve ne perfundim Rruga Ura -Vajgurore-Kucove-Dragot. (13 km me vlere rreth 8 milion $; FSHZH; lidh Beratin me Belshin dhe Elbasanin)

· Vijim per tek Mbrojta lumore-Diga: Mbjellje pemesh

15:50 vijim i rruges per ne Berat

16:00 Mbledhja e Keshillit te Ministrave

17:00 Deklarate per Media e KM mbi vendimet e marra

17:30 Event: Planet e zhvillimit te Qarkut te Beratit

Pjesemarresit ne Panel dhe radha e prezantimeve:

· Klosi

· Kumbaro

· Gjiknuri

· Drejtori i projektit zviceran per menaxhimin e mbetjeve

· Beci

· Fjala permbyllese KM

18:30 Vizite ne Qendren Mesjetare Teqeja e Helvetive si dhe lancimi i projektit te rikostruksionit te saj me fondet TIKA bashke me Xhamine e Beqareve dhe te Xhamise Mbret

19.00 Darka me 10 te ftuarit e spikatur te sektorit: Drilon-uznove. KM ne tavoline me Kryetaret e bashkive te qarkut; Prefektin, Zevendeskryeministren, Prefektin, Kryetarin e Keshillit te qarkut, Deputetet e qarkut)

E shtune 24 shkurt 2018

Ora 8.30-9.30 Mbjellje pemesh nga gjithe kabineti ne vende te ndryshme

9:30 Takim me drejtuesit e administrates vendore e qendrore per:

· sherbimet publike,

· reforma ujit,

· skemat mbeshtetese ne bujqesi

· prioritetet rajonale

10:30 Nisja e kabinetit te qeverise per inspektime sipas axhendave te paracaktuar

Kryeministri:

10:30 Nisja per Uje Vajgurore

10:40 Inspektim i Thertores se re me standarde bashkekohore ne Orizaj

11:00 Vijim per ne Uren Vajgurore

11:30 Nisma ime ne kuader te Bashkeqeverisjes me njerezit: Guroret e mbyllura dhe pyllezimi i zones

12:30 Nisja per Drenovice

12:50 Vizite ne serat e Drenovices dhe bashkebisedim me fermeret dhe studentet e trajnuar per te asisituar fermeret per ndertimin e projekteve fituese

13:10 Nisja per ne Kozare

13:30 Dreke me familjen fermere te Hekuran Cepes

14:30 Nisja per Kucove

15:00 Rilindja urbane e Kucoves (Lagjja 11 janari)

15:30 Kthim ne Tirane

    Data: 23 Shkurt 2018 07:52
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera