Kthehu lart

Nëndegët e LR-PDSH, kundër Zijadin Selës

Nëndegët e LR-PDSH, kundër Zijadin Selës GazetaExpress

Pakënaqësi të shumta ka shkaktuar vendimi i Kryesisë partiake të Aleancës për Shqiptarët për të kandiduar Ekrem Aliun për kryetar komune në Saraj

Kundër këtij vendimi janë 12 nëndegë të Sarajit, të cilat akuzojnë kryesinë se injoroi vullnetin e degës gjatë përcaktimit të kandidatit. “Kryetarët e 12 nëndegëve janë të gatshëm të dalin publikisht dhe të kundërshtojnë vendimin e kryesisë”, shkruan shtegu.net. Kundër vendimit të kryesisë madje është edhe Forumi i Gruas së kësaj partie.

Ja lista e nëndegëve që Janë kundër vendimit të kryesisë partiake.

Nendeget:

Bojanë

Llaskarcë

Bukoviq

Semenisht

Arnaqi e Poshtme

Arnaqi e Epërme

Sfillare e Poshtme

Çajlanë

Paniçar

Raoviq

Kondovë

Grçec

    Data: 14 Shtator 2017 11:28
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera