Kthehu lart

Ligji për gjuhën shqipe kthehet në Kuvend

Ligji për gjuhën shqipe kthehet në Kuvend GazetaExpress

Kuvendi i Maqedonisë, sot do të vazhdojë seancën e 15 ku në rend dite do të jetë Propozim ligji për përdorimin e gjuhës shqipe, në leximin e parë

Debati i djeshëm për Propozim ligjin për përdorimin e gjuhës shqipe  u karakterizua me kritika të ashpra dhe bojkot nga ana e deputetëve të VMRO-DPMNE, të cilët theksuan se miratimi i Ligjit në prag të zgjedhjeve është marketing i partive politike në pushtet. Po ashtu deputetët do të debatojnë edhe për punën e tre ministrave për të cilët është kërkuar interpelancë. Ministri i ekologjisë Sadulla Duraku, sot duhet të përgjigjet pyetjeve të deputetëve  në lidhje me deponitë e krijuara në Strugë, Tetovë dhe në disa lokacione tjera.

    Data: 14 Shtator 2017 09:30
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera