Kthehu lart

Aktivisti i revolucionit Laraman në krye të Telekomit

Aktivisti i revolucionit Laraman në krye të Telekomit GazetaExpress

Qeveria e Maqedonisë, për drejtor jo ekzekutiv të Telekomit ka zgjedhur Zamir Mehmetin, aktivist i Revolucionit Laraman

Fillimisht ai ishte zgjedhur anëtar i bordit  dhe më pas drejtor jo ekzekutiv në kompaninë më të madhe celulare në Maqedoni. Më herët ai ka qenë anëtarë i Këshillit për radiodifuzion në kohën kur Ermira Mehmeti, ishte deputete. Emërimi i tij është kritikuar mjaft për shkak të nepotizmit dhe  mospërgatitjes adekuate për atë vend. Qeveria në  kompaninë “Telekomi i Maqedonisë”, merr pjesë me 38.68 për qind. 

    Data: 13 Shtator 2017 23:55
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera