Kthehu lart

E frikshme: Vajza e vogël ndalon afër pusetës, e tmerron nënën me atë që thotë (VIDEO)

E frikshme: Vajza e vogël ndalon afër pusetës, e tmerron nënën me atë që thotë (VIDEO) GazetaExpress

Një 2 vjeçare në Kanada ka tmerruar nënën e saj.

Ajo është parë duke iu afruar pusetës dhe duke "folur" me të.

Sahtaysha insistonte se po flet me "personat" që gjendeshin brenda.

"Sapo ajo u çua unë shikova nëse ka diçka poshtë por nuk e pash asnjë njeri. As punëtorët as dikë tjetër", thoshte nëna.


Little girl stops next to drain and startles... by GazetaExpresscom


    Data: 14 Shtator 2017 09:44
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera