Kthehu lart

Diçka të tillë ende nuk keni parë: Shikoni këtë kamion special i cili për 1 orë prodhon 15 mijë tulla

Diçka të tillë ende nuk keni parë: Shikoni këtë kamion special i cili për 1 orë prodhon 15 mijë tulla GazetaExpress

Një video e pabesueshme e cila tregon se si një kamion prodhon një numër të madh të tullave prej balte.

Ky kamion është në gjendje që për vetëm një ore të prodhoj 15 mijë tulla

Shikojeni videon më poshtë dhe mësoni si bëhet i gjithë procesi


    Data: 13 Shkurt 2018 07:45
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera