Kthehu lart

Përse Naimi e futi Mihrijen në bagazh kur ishin në Mal të Zi?

Përse Naimi e futi Mihrijen në bagazh kur ishin në Mal të Zi? GazetaExpress

Në emisionin Autowoman, mysafire ishte Mihrije Braha e cila tregoi shumë ngjarje interesante që i kanë ndodhur në trafik.

Ndër ngjarjet interesante ishte edhe momenti kur Naimi e fut Mihrijen në bagazhin e veturës. Për të mësuar se çfarë e shtyri ta bëj këtë veprim, shikoni rubrikën Auto VIP të përgatitur nga Autowoman në Televizionin T7 dhe pëlqeni faqen zyrtare në Facebook Autowoman me Editën

    Data: 28 Maj 2018 13:43
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera