Kthehu lart

Kabllimi i përsosur [FOTO]

Kabllimi i përsosur [FOTO] GazetaExpress

Instalimi dhe menaxhimi i kabllove të rrjeteve telekomunikuese kërkon një organizim të jashtëzakonshëm dhe kreativitet në shtrirjen e tyre.

Profesionistët e IT-së e kuptojnë shumë rëndësinë e vendosjes së kabllove të rrjetave kompjuterike në mënyrën e duhur dhe sipas standardeve të kërkuara. Express sjell në vazhdim disa imazhe në të cilat shihet një instalim i përsosur i kabllove të rrjetave kompjuterike.

    Data: 09 Mars 2018 14:17
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera