Kthehu lart

Posta e Kosovës vë në qarkullim pullën postare “Veshja popullore e Medvegjës”

Posta e Kosovës vë në qarkullim pullën postare “Veshja popullore e Medvegjës” GazetaExpress

Posta e Kosovës ka vënë në qarkullim emisionin e pullës postare “Veshja popullore e Medvegjës”

Emisioni përmban dy pulla postare me vlera nominale: €2 dhe €1, blloku 2€ si dhe Zarfi i Ditës së Parë. / KultPlus.com

    Data: 13 Shtator 2017 05:09
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera